Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

Square 7 Properties anunţă demararea proiectului Giurgiu Shopping Park

S.B. Ştirile Zilei /

Square 7 Properties anunţă demararea proiectului Giurgiu Shopping Park

Square 7 Properties anunţă demararea lucrărilor de construcţie pentru un nou parc de retail, la Giurgiu, în suprafaţă brută închriabilă de 7.000 de metri pătraţi.

"Continuăm planul agresiv de dezvoltare cu o nouă investiţie în proiectul cu numărul 26 din portofoliul companiei", spune Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties, adăugând: "Având in vedere contextul economic favorabil din ultimii ani, vedem noi oportunităţi în oraşele cu populaţie între 50.000- 100.000 locuitori, unde există o nevoie reală pentru comerţ modern şi spaţii adecvate. "

Proiectul de la Giurgiu este dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiţii belgian Mitiska REIM. Antreprenorul general al proiectului este compania austriacă Strabag.

Parcul de retail de la Giurgiu este localizat central, pe bulevardul Academician Miron Nicolescu. Este ancorat de Lidl, galeria comercială fiind deja total închiriată către branduri precum: Hervis Sports & Fashion, New Yorker, Noriel, Kik, Sinsay, CCC, KFC, Superzoo şi altele. Deschiderea este prevăzută pentru primul trimestru al anului 2023.

În prezent, Square 7 Properties are în curs de finalizare extinderea parcului de retail de la Slatina şi în curs de autorizare alte două noi proiecte în Piteşti şi Mediaş, cele trei dezvoltări având o suprafaţă totală de aproximativ 35.000 mp.

Square 7 Properties a dezvoltat alături de Mitiska REIM un portofoliu de 26 de parcuri de retail, în suprafaţă totală de 142.000 mp.

Grupul are o experienţă de peste 15 ani pe piaţa din România, cu o echipă solidă şi profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility şi property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber şi accesul direct în magazine.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii